“HALİT İMREK HATAY’IN DEĞERİDİR”

“HALİT İMREK HATAY’IN DEĞERİDİR”

Hatay’da Ticaret İl Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Halit İmrek, yaptığı çalışmalarla kendi adına bir değer oluşturmuştur. Kentimizde küçük işletmeleri canlandıran projelere imza atarak çok sayıda marka çıkmasına öncülük eden, büyük işletmelerin de istihdamına katkıda bulunarak Hatay’da işsizliğin önlenmesinde önemli payı olan değerli İl Müdürü Halit İmrek, bizim için büyük bir değerdir.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin merhum başkanı Abdulkadir Teksöz ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile olan uyumu sayesinde iş dünyasına önemli bir ivme kazandıran değerli İl Müdürü Halit İmrek, kentimizde fuarlar düzenlenmesinde önemli katkılarda bulunmuştur.

Hataylı olmasının yanında kenti sahiplenerek kentte usulsüz işletmelere önlem alınmasını sağlamış, bizzat katıldığı denetimler ile gıda güvenliği konusunda ciddi çalışmalara imza atmıştır. Tüm sektörler ile uyumlu çalışması sayesinde Hatay çok sayıda yatırım almış, bakanlık ile ilgili tüm işlemlerde kapısını çalan hiç kimseyi boş çevirmemiştir.

Çalışmalarında taktir ettiğimiz Halit İmrek, Hatay için bir fırsattır.

Hataylı olması dolayısıyla kendisi tüm hemşehrilerine sahip çıkmış, iş dünyasının gelişimi için elinden gelen imkanı seferber etmesini bilmiştir.

Hatay’ın evladı olan Halit İmrek, çalışmalarıyla depremin ağır yarasının sarılmasında iş dünyasına dönük çalışmalarıyla kentimiz ekonomisinin canlanmasında önemli rol oynamaktadır.

Basın mensubu olarak Halit İmrek’e çalışmalarından ve başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.