ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ, MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara ilinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi, istişarelerde bulundu.

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ, MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara ilinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi, istişarelerde bulundu.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin makamına gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz’ın yanı sıra MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz eşlik etti.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ziyaret hakkında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye, Hatay Milletvekilimiz Sayın Lütfi Kaşıkçı ve TESK Yönetim Kurulu Üyemiz HESOB Başkanı Sayın Abdulkadir Teksöz ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.” dedi.Ziyaretin sonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.