LÜTFÜ SAVAŞ SIRTINI FETÖ’YE Mİ DAYADI?

LÜTFÜ SAVAŞ SIRTINI FETÖ’YE Mİ DAYADI?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı sonradan CHP’li Lütfü Savaş’ın şaibelerle dolu başkanlık serüveninde en büyük pay sahiplerinin okyanus ötesi olduğu iddiaları, ortaya çıkan fotoğraflarla daha da güçlendi.

Henüz belediye başkanı olmadan önce hain terör örgütü FETÖ’nün bölge imamları ile içli dışlı olduğu, yemekli sohbetlere katıldığı görülen Lütfü Savaş’ın FETÖ terör örgütünün Hatay yapılanmasının neresinde olduğu ise bilinmiyor. FETÖ iltisaklı çok sayıda kişi ve firmalara büyük çapta ihale verdiği, HBB bütçesindeki büyük borcun da bundan kaynaklandığı iddialarının ardından ortaya çıkan belgeler, Lütfü Savaş’ın Hatay’a başkan olurken sırtını FETÖ’ye dayadığı ve seçimleri de FETÖ desteği ile kazandığı iddialarını da güçlendirdi.

ÖZGÜR ÖZEL BU FOTOĞRAFLARA NE DİYECEK?

FETÖ ile mücadeleyi ilk başlatan parti olarak bilinen CHP’nin yeni genel Başkanı Özgür Özel’in TBMM’de FETÖ’ye karşı verdiği amansız mücadele kamuoyu tarafından iyi biliniyor. Türkiye’de cemaatçilik gerçeğini yıllarca milletvekili olarak dillendiren, dinci terör örgütlerinin ülkeye verdiği zararı her platformda yüksek sesle haykıran Özgür Özel’in, tam da 31 Mart yerel seçimleri öncesi aday açıklama sürecinde ortaya çıkan bu fotoğraflara ne cevap vereceği ise bilinmiyor. Hatay kamuoyuna bomba gibi düşen fotoğraflarda Lütfü Savaş’ın FETÖ’nün bölge imamları ile samimi görüntüleri yer alıyor. FETÖ elebaşı Gülen ile görüşen bu imamların, Lütfü Savaş’a FETÖ elebaşından hangi mesajları ilettikleri bilinmezken, Lütfü Savaş’ın ise alenen görüştüğü bu teröristlerden hangi talimatları aldığı ise gizliliğini koruyor.

ÖZGÜR ÖZEL’İ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

CHP Genel Başkanı FETÖ’nün baş düşmanlarından olan Özgür Özel’i FETÖ ile mücadelede tarafı belli olan Lütfü Savaş konusunda Hatay Meş’ale Gazetesi olarak göreve davet ediyoruz. Hatay’ı yıllarca karanlığa, çamura, bataklığa mahkum eden Lütfü Savaş’ın FETÖ iltisakının kesinleşmesi dolayısıyla bu görevde kalmasının mümkün olmadığı da ortaya çıkmıştır. Biz Hatay’ın sesi olarak Lütfü Savaş’ın derhal görevden alınmasını, önümüzdeki seçimlerde de Hatay sevdalısı, istihdam üreten, üretmeye de devam edecek olan ve Hatay’ı deprem enkazından temizleyecek isimlerin aday gösterilmesini istiyoruz. Bu anlamda CHP’nin FETÖ savaşçısı olan Genel Başkanı sayın Özgür Özel’i göreve davet ediyoruz.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.