VEGAN, ŞEKERSİZ VE KİŞİYE ÖZEL EL YAPIMI ÇİKOLATA LEZZETİ:“MELİORİS CHOCOLATE”

VEGAN, ŞEKERSİZ VE KİŞİYE ÖZEL EL YAPIMI ÇİKOLATA LEZZETİ:“MELİORİS CHOCOLATE”

Çikolatayı Kim sevmez? Hele ki kendi zevkimize göre lezzeti şekillenmiş bir çikolata ise bu değmeyin keyfimize. Birde iki üniversite mezunu hanım hanımcık marifetli bir ellerden yapılıyorsa el yapımı şekilli çikolatalar iddia ediyoruz bayılacaksınız bu lezzete..

Ankara üniversitesi Peyzaj Mimarlığı ve Anadolu Üniversitesi İşletme Yönetimi mezunu olan Gizem Kayar son dönemde vegan, şekersiz ve kişiye özel el yapımı çikolataları ile adından söz ettirmeye devem ediyor. Hijyenin olmazsa olmaz olduğu mini atölyesinde gelen siparişleri ve özel tasarım çikolatalarını yapan Gizem Kayar. Sunduğu kaliteli çikolataları ile müşteri portföyünü günden güne arttıran bir isim olarak çıkıyor karşımıza.

Telefonunu Satarak Çikolata Eğitimi Almış..

El yapımı çikolataya başlama serüveni dinlemek için ziyaret ettiğimiz başarılı çikolata şefinden dinliyoruz hikayesini :”Merhaba ben Gizem kayar Ankara üniversitesi Peyzaj Mimarlığı ve Anadolu Üniversitesi İşletme Yönetimi mezunuyum. Ankara da kısa bir süre dergide çalıştıktan sonra Antakya’da 5 sene mimarlık ve inşaat alanlarında çalıştım. Mutfağa olan heyecanım giderek arttığından mevcut iş yerimden ayrıldım ve telefonumu satarak Ankara’da çikolata eğitimi aldım.3 senedir Melioris Chocolate markası altında katkısız ve koruyucusuz özel çikolatalar hazırlıyor vegan ve şekersiz alternatifler ile menümü genişletiyorum. Hayatımın gidişatının değişmesi, anne kimliğim ile daha iyisini yapmak çabası beni sonrasında numeroloji, Jass(iç benlikle konusma), Theta Healing ve sayıların mucizesi ile tanıştırdı. Şu anda yeni kurduğum Mysterofkayra markası ile Grigori Grabovoi sayı sekansli Theta Healing ile his yüklemesi yapılmış ürünler yapıyor ve danışmanlık veriyorum.

El yapımı çikolatalarımı ve yapım aşamalarını İnstagram sayfam @meliorischocolate de güncel bir biçimde paylaşıyorum. Müşterilerim gelende bana buradan veya memnun kalan müşterilerimin tavsiyeleri ile ulaşmaktadırlar. Yeni yıl öncesi sürpriz çikolata lezzetleri düşünenlerin siparişlerini bekliyorum.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.