LÜTFÜ SAVAŞ, TEL AVİV’E DE EL ATTI

Avrupa Bölgeler Komitesi’nin (CoR) üyeleri, Tel Aviv’de İşbirliğini güçlendirme adı altında İsrail’deki Yerel Yönetimler Federasyonu ile bir araya geldi.

LÜTFÜ SAVAŞ, TEL AVİV’E DE EL ATTI

Avrupa Bölgeler Komitesi’nin (CoR) üyeleri, Tel Aviv’de İşbirliğini güçlendirme adı altında  İsrail’deki Yerel Yönetimler Federasyonu ile bir araya geldi.

CoR heyeti İsrail Yerel Yönetimler Federasyonu başkanı Haim Bibas ve iki İsrail kasabasının belediye başkanları tarafından karşılanırken, Tel Aviv’deki toplantıya şimdilik CHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın katılması da gündeme oturdu. Savaş’ın kamuoyundan sır gibi sakladığı toplantının gün yüzüne çıkması da şaşkınlık yarattı.

Bu arada HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın Ağlama Duvarı’nı ziyaret edip etmediği de merak konusu olurken bu sır gibi sakladığı toplantının ardında neler konuşulduğu da merak konusu olmuştur.. İsrailli yetkililerin çoğunluk olarak bulunduğu toplantıya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın neden katıldığı da net olarak henüz bilinmemektedir.

REKLAM ALANI

Acaba Lütfü Savaş yapamadığı hayata geçiremediği projeleri bu toplantılarda mı görüyor.Acaba EXPO 2021 Projesi Tel Aviv’demi strat verdi bu da ayrı bir akıllarda soru işareti doğurdu. İsrailli yetkililerden görüştükten kısa bir zaman sonra Yabancı Ülkelerden 27 Milyon Euro Hatsu adı altında hibe aldığı da Tel Aviv’deki görüşmelere bağlayabilirmiyiz. Bugüne kadar sunmuş olduğunuz Projeleri acaba İsrailli yetkililerden mi aldınız.Başkan Savaş’a soruyoruz; Hatay’ın alt yapı ve üst yapı sorunlarını henüz bitirememişken, 2014 yerel seçimlerinde vermiş olduğun vaatlerini tam anlamıyla yerine getirememişken, İzmir’de pişmiş künefeyi çeviren, ardından Tel Aviv’deki toplantıya başarılı bir Belediye Başkanı olarak mı katıldınız ve kendinizi Lanse ettiniz doğrusu merak konusu olmuştur.  HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.