ANTAKYA BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE SINAVI YAPILACAK TÜM OKULLARI DEZENFEKTE ETTİ

ANTAKYA BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE SINAVI YAPILACAK TÜM OKULLARI DEZENFEKTE ETTİ

Antakya Belediyesi korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında 27 – 28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan üniversite sınavları öncesinde sınav yapılacak olan tüm okullarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ 27 – 28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğrenim Kurumlarına Geçiş Sınavı (YKS) öncesinde sınava girecek gençlerimizin sağlığını korumak ve salgının bulaşma hızını azaltmak amacıyla okullarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdik.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce belirlenen, sınava girilecek tüm okullarda ekiplerimiz ellerin temas edebileceği tüm yüzeyleri dezenfekte etti.

Ekiplerimizin yapmış olduğu dezenfekte çalışmaları bir tedbir olsa da bireysel olarak alınacak tedbirler kadar etkili olmamaktadır. Bu nedenle sağlığımızı koruyabilmek için mecbur kalmadıkça toplu alanlara girilmemesi, eğer bir mecburiyet varsa mutlaka maske – mesafe – temizlik kurallarına uyulması gerekmektedir. Antakya Belediyesi olarak sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.