KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında etkinlik düzenlendi.Vali Mustafa Masatlı, Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte kadınların hayatın her alanında büyük başarılara imza attıklarını söyledi.

Kadınların depremlerin ardından önemli görevler üstlendiğini aktaran Masatlı, “Asırların afeti olan 6 Şubat depremleri gibi bir acı tecrübeyi maalesef hep birlikte yaşadık. Maddi ve manevi kayıplarımızı ifade etmede tüm lügatlar çaresiz kalıyor. Acılarımız ne kadar büyük olsa da hayat bizler için devam ediyor. Yeniden ayağa kalkabilmemiz ve şehrimizin yeniden güçlenmesinde kadınlarımızın rolü her yönüyle önemlidir.” diye konuştu.

Programa, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı, İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, İl Jandarma Komutanı Ömer Ersever, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu ve oda başkanları ile vatandaşlar katıldı.Öte yandan Masatlı ve beraberindeki protokol, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde sivil toplum kuruluşlarınca kurulan stantları ziyaret etti.

Belen ilçesinde de Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz kadınlara karanfil vererek Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgi verdi.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.