BAŞKAN YILMAZ; “ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN HİZMETİNDEYİZ”

BAŞKAN YILMAZ; “ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN HİZMETİNDEYİZ”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz , 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajında, “Engelli vatandaşlarımız yılın bir günü yada belirli bir haftasında hatırlanmamalı. Engellilerimiz toplumumuzun ayrılmaz birer parçası. Yaşamları süresince çeşitli sağlık sorunları, kazalar, doğumsal nedenlerden ötürü sağlık engeli olan tüm vatandaşlarımız, diğer sağlıklı bireylerimizden farksız olarak eğitim alanında, spor ve sanat alanlarında, sağlık sektöründe, istihdamda, daha sayamadığımız pek çok alanda başarıyla yer almaktadır. Şehrimizin tüm dinamiklerinin göz ardı etmeyerek, aksine gönül birliği ile engelli kardeşlerimize destek olduklarını görmek bizler için gurur vesilesi. Engelli kardeşlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımız işbirliği içinde olmalıdır. Bu anlamda, devlet tarafından engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmış, engelli istihdamında ciddi artışlar sağlanmıştır.

Bizler, engelli vatandaşlarımızın her daim hizmetindeyiz. Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.