TGK BAŞKANLAR KURULU KİLİS’TE TOPLANIYOR

TGK BAŞKANLAR KURULU KİLİS’TE TOPLANIYOR

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 26. Başkanlar Kurulu toplantısı 7 – 9 Aralık 2022 tarihleri arasında Kilis’te toplanacak.

Kilis Basın Cemiyeti’nin ev sahipliğinde yapılacak olan TGK Başkanlar Kurulu toplantısında, 9 gazeteciler federasyonunun ve 86 gazeteciler cemiyetinin başkanları ve temsilcileri, basınının sorunları ve çözüm önerileri konusunda çalışma yapacak.

“Basın Meslek Yasası” ve “İnternet Yasası”na ilişkin hazırlık çalışmalarının da yapılacağı etkinlik kapsamında Kilis’in Fransız işgalinden kurtuluşu törenlerine katılım sağlanacak.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Etik Kurulu, Onur Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu toplantılarının da yapılacağı zirve kapsamında; Oylum Höyük, Bazalika, Ulu Cami, Havra, Alaeddin Yavaşca ve Sabunhane Müzesi gibi Kilis’in doğal, tarihi ve turistik yerlerinde incelemelerde bulunularak haberler yapılacak ve Kilis’in tanıtımına katkı da sağlanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.