MERHUM EZELSOY ANILACAK

MERHUM EZELSOY ANILACAK

Antakya Sanat Derneği tarafından düzenlenen, Dr.Adnan Ezelsoy’u anma adına gerçekleşen Şiir ve Kompozisyon Yarışması sonuçlandı.Şiirde Servet Üstün Akbaba birinci olurken, kompozisyonda ise ödülü hak edecek bir eser bulanamadı.Antakya Sanat Derneği Başkanı Edip Yeşil’in verdiği bilgiye göre, Dr. Adnan Ezelsoy “İnsan Yaşadığı Yere Benzer” temalı Şiir ve Kompozisyon Yarışması sonuçlandı. Seçici Kurul’un; Nisa Leyla, Faris Kuseyri, Selamet Bağcı, Yaser Bereketoğlu ve Tunay Devrim’den oluştuğu yarışmada, şiir dalında birinciliği, “Akış” isimli şiiriyle Servet Üstün Akbaba, ikinciliği “Bağ” isimli şiiriyle Neriman Yetek alırken, kompozisyon dalındaki ödül ise hak edecek bir eser bulanamadığından, verilemedi.

YEŞİL: ÖDÜL TÖRENİMİZE HERKESİ BEKLİYORUZ

Antakya Sanat Derneği Başkanı Edip Yeşil, ödül alan şiirlere ilişkin Seçici Kurul’un gerekçesini şöyle duyurdu: “Dil kullanımında gösterdiği özen, tarihsel olanı görünür kılmak için başvurduğu modern dilsel yöntemler, temaya bağlı kalırken tahkiyeye dayanmayan bir atmosfer inşa edebilmesi gerekçesiyle, ödüle değer görülmüştür. Ödül alan dostlarımızı kutluyor, başarılar diliyoruz. Seçici Kurul’a, Derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. 17 Haziran Cuma günü saat 18.00’da Hatay Tabip Odası’nda düzenlenecek ödül törenine herkesi bekliyor, saygılar sunuyoruz.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.