HATAY SANAYİSİNİN YENİDEN CANLANMASI İÇİN ÇALIŞIYORLAR

<strong>HATAY SANAYİSİNİN YENİDEN CANLANMASI İÇİN ÇALIŞIYORLAR</strong>

Hatay Valisi Mustafa Masatlı öncülüğünde Cumhur İttifakı milletvekilleri, belediye başkanları ve yöneticileri Hatay’ı sanayiden, tarıma, teknolojiden, kültür sanata bir bütün olarak ayağa kaldırmak için el birliğiyle çalışıyor. Daha önce ardı ardına bakanlara ziyaretlerde bulunan Vali Masatlı ve beraberindeki Hatay heyeti son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Bakanı Mehmet Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti.

Ziyarette Vali Mustafa Masatlı’ya AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti geçmiş dönem milletvekili Orhan Karasayar eşlik etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Bakanı Mehmet Mehmet Fatih Kacır ziyarette yaptığı açıklamada; “Ülkemizin dört bir yanında sanayinin gelişimi için hep birlikte çalışıyoruz. Hatay ilimizin asrın felaketi sonrası yeniden inşa sürecinde, sanayinin yeniden canlanması için bakanlık olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ise ziyaret hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımında; “ Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı, Cumhur İttifakı Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR Bey’i ziyaret ettik.

Sayın Bakanımız ile Şehrimizde devam eden projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza, Hatay ve Antakya’mıza gösterdiği yakın ilgi ve katkılarından ötürü çok teşekkür ediyorum.” Sözlerine yer verdi.

Hatay’ın tarımdan sanayiye, teknolojiden kültür ve sanata bir bütün olarak yeniden ayağa kaldırılacağını sözlerine ekleyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; “Sevdamız Antakya için elini taşın altına koyan, şehrimizin yeniden inşası için gayret gösteren başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve nezdinde tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, Hatay Valimize, kaymakamlarımıza, Cumhur İttifakının il ve ilçe başkanları ile tüm teşkilat üyelerine, belediye başkanlarımıza ve tüm kurumlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Antakya’mız birlik beraberlik çatısı altında, hepimizin gayretleri ile yeniden inşa edilecek.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.