MERHUM MÜFTÜ BİLGİLİ’YE VEFA

MERHUM MÜFTÜ BİLGİLİ’YE VEFA

Diyanet İşleri Başkanlığı depremde hayatını kaybeden Hatay İl Müftüsü Ömer Bilgili’yi unutmadı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) düzenlediği, “7. Uluslararası İyilik Ödülleri”, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen törende sahiplerini buldu. 7. Uluslararası İyilik Ödülleri programında vefa ödülü alanların arasında 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz dönemin Hatay İl Müftüsü Merhum Ömer Faruk Bilgili vardı. Duygu dolu anların yaşandığı programda Merhum Ömer Faruk Bilgili için yayınlanan videoda; Diyanet işleri başkanlığı teşkilatı içerisinde bulunmanın verdiği sorumlulukla, taşıdığı görev bilinci ve hizmet anlayışının yanı sıra iyiliği ile biliniyor, Her zaman iyilikle anılıyordu Ömer Faruk Bilgili.

TÜM DEPREMZEDELER RAHMETLE ANILDI

REKLAM ALANI

Memleketin dört bir yanında görev yapmış hem yurtiçinde hem de yurt dışında daima başarıya ulaşmış biriydi. Meslek hayatında 30 yılı aşan tecrübesi ile yüzlerce insana örnek oluyordu. Onu tanımayanlar ise adını 6 Şubat depreminin ardından öğrendiler. Zira Ömer Faruk Bilgili Hatay İl Müftüsüydü. Tüm Türkiye’nin acı ile sarsılıp yasa boğulduğu depremde Ömer Faruk Bilgili de Hakkın rahmetine kavuştu. Onunla beraber hayatını kaybeden tüm din görevlilerimize Allah’tan rahmet diliyor, ülkemize ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.