UMUT HEP VAR!

UMUT HEP VAR!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 il içinde en büyük yıkım Hatay’da meydana gelmişti. Depremin ardından Antakya ilçesinde birçok binanın enkaz kaldırma çalışması devam ederken Antakya ilçesinde yıkılan binaların ve iş yerlerinin arasında umut yeşermeye devam ediyor.

Eskisi gibi sabahın ilk ışıklarından işlerinin başında olduklarını aktaran Antakya esnafı, “Bizler burada kaldığımız süre boyunca umut hep var olacak” dediler.

Konuyla ilgili görüş bildiren vatandaşlar: “Burada tarihi binalar, iş yerleri vardı. Caddeler cıvıl cıvıldı. Depremden sonra enkazların arasından çiçekler yeşermeye başladı. İnsan böyle şeyleri görünce çok mutlu oluyor. İçimizi bir umut kaplıyor. Hiçbir sulama hiçbir bakım yokken bu kadar güzel olmaları bizleri şaşırtıyor. Bakımlı görmeye alışık olduğumuz çiçekleri şimdi enkaz arasında görmek bizi çok üzüyor. Ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz. Umarız ki daha çok böyle görüntüler görürüz ve bu şehrin düzeleceğine dair umutlarımız her geçen gün artar. İnşallah çok güzel günler göreceğiz. Esnaf var gücü ile çalışıyor eski Antakya olabilmek için. Yıkıntılar arasında bile çalışmaya bıkmadan usanmadan hizmet vermeye çalışıyor. Hatayı Hataylılar yeniden kuracak. Bunu adımız gibi biliyoruz” dediler.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.