MERHUME MELAHAT ERGİN’İN RUHUNA HATMİ ŞERİF OKUNDU

MERHUME MELAHAT ERGİN’İN RUHUNA HATMİ ŞERİF OKUNDU

Hatay’ın köklü ve saygın ailelerinden olan Ergin ailesinin geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumarak sevenlerini üzüntüye boğan kıymetli büyüğü Merhum Hacı İbrahim Hakkı Ergin’i eşi, Sare Demirli ,Mustafa Ergin , Münire Zeytineli , Betül Okay ve Yorum Gazetesi Sahibi Sadullah Ergin’in annesi olan Merhume Hacı Melahat Ergin’in vefatının 3.gününde ruhuna hatmi şerif okutuldu.

Miraç Camisinde bölgemizin sevilen Hocalarının okudukları Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program hatmi şerif ve yapılan dua ile son buldu.Yoğun katılım ile gerçekleşen Hatmi Şerif programına katılım gösteren Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Necmettin Çalışkan,Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın, Antakya Semerciler Çarşısı Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren,31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen,Hatayspor Taraftarlar Derneği Üyeleri,Siyasi Parti Temsilcileri, Meclis Üyeleri,Kurum Müdürleri,STK Başkanları ,İş İnsanları,Basın mensupları ve  akrabaları Ergin  ailesinin acısına ortak oldular.

Hatmi şerif programı sonunda Merhume Hacı Melahat Ergin’in yakınları taziyeleri kabul etti.Merhume Hacı Melahat Ergin’in ruhu için okunan Hatmi Şerif’in ve duaların Allah katında kabul olması temennisi ile Hatay Meş’Ale Gazetesi ailesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.