ÇOLAKOĞLU’NDAN KÖRFEZDE İNCELEME ZİYARETİ

ÇOLAKOĞLU’NDAN KÖRFEZDE İNCELEME ZİYARETİ

Hatay Tarım ve Ormancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, İskenderun bölgesinde inceleme ziyaretleri gerçekleştirdi. Yakın zamanda sosyal tesis yapılacağı açıklanan balıkçı barınağını inceleyen Çolakoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Nesa Su Ürünleri İşleme ve Değerlendirme Tesisi’ne ziyarette bulundu.

İLK DURAK SU ÜRÜNLERİ İŞLETMESİ

İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, İskenderun İlçe Müdürü ve Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü ile beraber İskenderun İlçemizde faaliyet gösteren Nesa Su Ürünleri İşleme ve Değerlendirme Tesisi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette; su ürünlerinin işleme, üretim, nakil ve tüketimine kadar olan tüm aşamalarında alınacak sağlık önlemleri, hijyen kuralları ve bunların uygulama usul ve esasları görüşüldü. İl Müdürü tarafından kaliteli ve güvenli ürünlerin elde edilmesi ve standartların sağlanması konusunda tesise gerekli bilgiler hatırlatıldı. Tesisin gezilmesinin ardından, su ürünleri yetiştiricilerinin ihracatta ve sektörde yaşadıkları sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşüldü.

İSKENDERUN BALIKÇI BARINAĞI ZİYARET EDİLDİ

İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, İskenderun İlçe Müdürü, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü ve İskenderun Su Ürünleri Merkez Birlik Başkanı ile beraber İskenderun Balıkçı Barınağı’nı ziyaret etti. İl Müdürü, balık ağlarını ören ve donanımını yapan balıkçıların taleplerini dinleyerek çözüme yönelik önerilerde bulundu. Barınakta yapılabilecek çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.