MHP HATAY KADIN KOLLARINDAN YANGIN MAĞDURLARINA MORAL ZİYARETİ

MHP HATAY  KADIN KOLLARINDAN YANGIN  MAĞDURLARINA MORAL ZİYARETİ

MHP Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Demirdöven, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Kadriye Gül, Payas Kadın Kolları Başkanı Aygün Yalçın, Dörtyol Kadın Kolları Başkanı Ulviye Özer, İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Erzin Kadın Kolları Başkanı Birsen Turan, Defne Kadın Kolları Başkanı Mehtap Yasinoğlu, Belen Kadın Kolları Başkanı Ebru Yorulmaz, Belen ilçesinde yangından zarar gören vatandaşları ziyaret edip moral verdi. Evleri yanan, geçmiş olsun dileğinde bulunan Kadın Kolları Başkanları ‘Buradaki insanlarımıza devletimiz ve Belen Belediye Başkanımız İbrahim Gül elinden geleni yapıyor Biz gelip görmek istedik dedi.Belen’de orman yangının açtığı yaralar sarılıyor.

ELBİRLİĞİ İLE ATLATACAĞIZ

Kadın Kolları Başkanı il Başkanı Dilek Demirdöven felaketler, afetler toplum olarak birlikte dayanışma ve el birliğiyle atlatılabileceğini ifade ederek ” Devletimiz Belen Belediyemiz ile birlikte yangın felaketiyle evi yanan, zarar gören kıymetli vatandaşlarımızın yaralarını, olarak sarmaya başlandı. Tek tesellimiz can kaybının olmamasıydı.

Evleri yanan, zarar gören vatandaşlarımızın normal hayatlarına başlayabilmesi için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Tüm halkımıza geçmiş olsun” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.