SENDİKA BAŞKANLARI TALEPLERİNİ İLETTİ

SENDİKA BAŞKANLARI TALEPLERİNİ İLETTİ

15 ilçedeki bankalar tarafından ödenen promosyonların günün koşullarına göre uyarlanmasını isteyen 4 öğretmen sendikası başkanı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün makamında bu amaçla bir araya geldi.İl Müdürü Büyük’e promosyon konusundaki isteklerini aktaran öğretmen sendikalarının temsilcileri şunlar: Eğitim Bir Sen adına İsmail Bayrakdar, Türk Eğitim Sen adına Ömer Solğun, Eğitim Sen adına Özgür Tıraş, Eğitim İş adına Mustafa Günal oldu.

PROMOSYONLARIN GÜNCELLENMESİ GÜNDEME GELDİ

Öğretmen sendikalarının toplantı sonrası açıklamalarında; ”Çarşamba günü, promosyon konusunda yaşanan sıkıntıların çözümünde ortak bir yol bulma amacıyla bir araya geldiğimiz sendika başkanlarıyla, bugün de İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali Büyük’ü ziyaret ederek, alanda yaşanan sıkıntılar, diğer illerin yapmış oldukları promosyon anlaşmaları, revize edilen yerler ve iptal edilen yerlerle ilgili, hep birlikte görüş ve düşüncelerimizi aktarma imkanımız oldu. En büyük temennimiz, hep beraber, çalışanların promosyon mağduriyetini gidermek. Yüksek enflasyon oranları altında ezilen eğitim emekçilerinin promosyonlarının güncellenmesi konusunda ortak hareket etme kararı aldığımız Eğitim İş, Eğitim Bir Sen, Türk Eğitim Sen ve Eğitim Sen Şube Başkanları olarak, Hatay İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük’ü ziyaret ederek taleplerimizi ilettik” ifadeleri yer aldı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.