MİLLETVEKİLİ ÖZEL, TUSAŞ SALDIRISINI LANETLEDİ

MİLLETVEKİLİ ÖZEL, TUSAŞ SALDIRISINI LANETLEDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahraman kazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı.

Özel, yaptığı açıklamada, “Terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin mekanları cennet, makamları yüce olsun.” ifadelerine yer verdi. Bu tür menfur eylemlerin toplumda derin yaralar açtığını vurgulayan Özel, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. TUSAŞ tesislerinin stratejik önemi ve savunma sanayii üzerindeki etkisine de değinen Özel, “Bu tür saldırılar, ülkemizin savunma gücünü zayıflatmaya yönelik çabalardır. Ancak millet olarak bu saldırılara karşı dimdik ayakta durmaya ve ülkemizi korumaya devam edeceğiz” dedi. Özel, terörle mücadelede kararlılıkla yürütülen çalışmalara destek verdiklerini belirterek, “Hep birlikte, bu karanlık güçlerin amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz,” şeklinde konuştu. Özel, bu tür olayların karşısında durmak ve birlik içinde hareket etmek gerektiğinin altını çizdi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.