MKÜ; YAYLADAĞI İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIR

MKÜ; YAYLADAĞI İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIR

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı ziyaret etti.Rektör Eren, Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu binasının temel atma töreni vesilesiyle Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, üniversitenin bölgeye sağladığı katkılar, sosyal bilimler meslek yüksekokulunun yeni binasının ilçeye getireceği faydalar, bölgedeki eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.Rektör Eren, Yayladağı’nın gelişimi ve kalkınması için üniversite ile belediye arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yaparak, ilçenin eğitim alanındaki potansiyelini artıracak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.Görüşmenin ardından Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Başkan Mehmet Yalçın, temel atma töreni ve gelecekteki ortak projelerle ilgili iyi dileklerini ileterek ziyaretlerini sonlandırdı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.