MKÜ’DEN KİTAP SEFERBERLİĞİ

MKÜ’DEN KİTAP SEFERBERLİĞİ

‘BİR KİTAP DA SENDEN OLSUN’ KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde eğitime devam eden okulların kütüphanelerine destek amacı ile Antakya Meslek Yüksekokulu koordinatörlüğünde, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mavi Kelebekler Çocuk Hakları Topluluğu, Bisiklet Topluluğu, Genç Yeşilay Topluluğu ve Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü işbirliği ile gerçekleşen “Bir Kitap Da Senden Olsun” kampanyasında kitaplar teslim edildi.

Antakya Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi İpek Özenir önderliğinde Antakya Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Serinyol Anadolu Lisesi, Altınözü Bozhöyük Ortaokulu, Altınözü Bozhöyük İlkokulu ve Defne Yılmaz Nurlu Ortaokulu’na giden öğrenciler kampanya kapsamında topladıkları 3000’den fazla kitabı okulların kütüphanelerine kendi elleri ile yerleştirdiler. Öğrenci toplulukları aynı zamanda gittikleri okullardaki öğrencilere moral ve motivasyon amaçlı yüz boyama etkinliği, geleneksel oyunlarımızdan Çuval yarışı, Halat çekme gibi etkinlikler gerçekleştirerek mini konserlere de imza attılar.

Öğrencileri ile her daim gurur duyduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Dr. Öğretim Üyesi İpek Özenir yaptığı açıklamada, “Antakya Meslek Yüksekokulu koordinatörlüğünde, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mavi Kelebekler Çocuk Hakları Topluluğu, Bisiklet Topluluğu, Genç Yeşilay Topluluğu ve Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü iş birliğiyle başlatılan “Bir Kitap Da Senden Olsun” kampanyasında toplanan 3000’in üzerinde kitap 24 Mayıs Cuma günü deprem bölgesinde kütüphaneleri hasar gören Hatay’ın Antakya ilçesindeki Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Serinyol Anadolu Lisesi Altınözü ilçesindeki Bozhöyük Ortaokulu, Bozhöyük İlkokulu ve Defne ilçesindeki Yılmaz Nurlu Ortaokulu’na bağışlanmıştır. Okullarda bulunan ilkokul çocuklarıyla yüz boyama, çuval yarışı, halat çekme ve geleneksel oyunlarımızı oynanmış çocukların keyifli vakit geçirmesi sağlanmıştır. Etkinliğin sonunda çocuklarımızın verdiği minik konserle dans edip etkinlik sonlandırılmıştır. Etkinliğimizin ilk aşamasından son aşamasına kadar emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza, öğrencilerimize, kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederim.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.