PROMOSYON BİLMECESİ SÜRÜYOR

PROMOSYON BİLMECESİ SÜRÜYOR

Diyanet Sen Hatay Şube Başkanı Hasan Urhan promosyon bilmecesinde sıkıntıların giderek büyüdüğünü söyledi.

Şube Başkanı Urhan, Bankaların kurum çalışanlarına ve emeklilere verdiği promosyon miktarlarının farklılık göstermesinden kaynaklı Diyanet İşleri çalışanlarını ilgilendiren yönüne bakıldığında bir çok mağduriyet ve hizmet alma konusunda sıkıntıların büyüyerek devam ettiğini söyledi.

Katılım bankaları ile Diyanet İşleri Başkanlığının yaptığı anlaşma gereği 2 bin 888 TL promosyona el sıkışıldığını aktaran Urhan “İşin miktar bölümü ayrı bir mevzu hizmet bölümü ise tam bir sıkıntı. Katılım bankalarının maalesef her ilde ve ilçede hizmet ağı yok. Görevli arkadaşlarımız en ufak bir işlem için uzak illere ve ilçelere gitmeye mahkum edildi. Hizmet vermekte aciz kalan ve kalacak olan Katılım bankaları kendilerini 150 bin personeli olan Diyanet çalışanlarının sorunlarını giderecek yenilenme içine girecek mi? 3500 TL emekli maaşı alan  Emekli vatandaşlarımıza bile 7500 TL promosyon teklif eden Katılım bankaları Din Gôrevlisine verdiği komik 2888 TL ki bunu da aylara bölerek verme komedisinden vazgeçecek mi? Yetkili etkili birimler bu yaşanan olumsuz duruma el atıp bu komediye son verecek mi? Olumsuzlukları ortadan kaldırmak, mağduriyetleri gidermek için hukuki haklarını kullanan Sendikaları faizcilikle suçlama komedisinden (ki hiçbir din görevlimiz faizi savunma durumuna düşmez) vazgeçilecek mi?  Başkanlığımız kendi çalışanlarının maddi ve manevi mağduriyetlerini görüp bunu Katılım bankaları ile görüşerek (ki bu konuda adım atıldığının haberlerini alıyoruz) problemleri çözecek ve personeline hayırlı haberleri vereceği günleri heyecanla bekliyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.