Mobilya Fuarının Gözdesi: “Helena Sedefli Mobilya ve Aksesuar”

Antakya’da 3. kez gerçekleştirilen Hatay Mobilya Fuarında sergilediği ürünleri ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı

Mobilya Fuarının Gözdesi: “Helena Sedefli Mobilya ve Aksesuar”

Antakya’da 3. kez gerçekleştirilen Hatay Mobilya Fuarında sergilediği ürünleri ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başaran Helena Sedefli Mobilya ve Aksesuar fuarın gözdesi oldu. Türk el sanatlarının, güzel sedef işlemelerinin en nadide örneklerini sergileyerek,yurt içi ve yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Helena Sedefli Mobilya ve Aksesuar ,yoğun katılım ile gerçekleşen 3.Hatay Mobilya fuarında en çok ziyaretçi alan stant olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bünyelerinde bulundurdukları bir çok ürünü sergileme fırsatı bulan Helena Sedefli Mobilya ve Aksesuarın stantını Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Defne Belediye başkanı İbrahim Yaman ,AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz,Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu, TOBB yönetim kurulu üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Ali Rıza Ercan, İlçe Kaymakamları,İlçe Belediye Başkanları,STK Başkanları ve vatandaşlar ziyaret ederek özenle yapılan sedef işçiliği hakkında detaylı bilgiler aldılar.
Tüm ziyaretçilere ürünleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapan Helena Sedefli Mobilya ve Aksesuar Satış Müdiresi Açelya Ceylan Sahilli,Stantlarında sergiledikleri ürünlerinin her zaman olduğu gibi ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandığının altını çizerek ziyaretleri için tüm konuklara teşekkür etti.
Ürünlerinin büyük beğeni toplamasının kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Helena Sedefli Mobilya ve Aksesuar yöneticisi Davut Kazar ,stantlarına gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilere teşekkür ederken,Mobilya Fuarının gerçekleşmesini sağlayan Hatay Valisi Erdal Ata’ya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a,Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz’e, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin’e, Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar’a, Elka Fuarcılık Yöneticisi Bülent Yamaç’a ve ilgili kurum ve kuruluşlara sonsuz şükranlarını sundu.
Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.