MÜCBİR SEBEP 5 YIL SÜRMELİ

MÜCBİR SEBEP 5 YIL SÜRMELİ

İyi Parti Hatay milletvekili A. Şefik Çirkin, Hatay’da Mücbir sebep uygulamasının 5 yıl sürmesi gerektiğini söyledi.

Yazılı açıklama yapan milletvekili Çirkin: “Sayın Mehmet Şimşek tepetaklak olmuş maliyeyi Hatay’dan gelenle kurtaracaksa ona bir diyeceğimiz yok” dedi.

Milletvekili A. Şefik Çirkin şu görüşlerini kamuoyu ile paylaştı:
“Mücbir Sebep halinin sebebi ortadan kalkmış mıdır ki Mücbir Sebep son bulacak. Millet sanıyor ki bu halin ortadan kalkmasından sadece belli kesimler olumsuz etkilenecek. Hayır öyle değil. İlaç katılım payları dahil her vatandaş olumsuz etkilenecek. Depremin olumsuz şartları olduğu gibi duruyor
Hatay halkı tükenmiş durumda, ticaret vs her şey bozuk durumda. Durum bu iken hangi akılla Mücbir Sebep uygulaması kaldırılıyor anlamış değiliz. Sayın Mehmet Şimşek tepetaklak olmuş maliyeyi Hatay’dan gelenle kurtaracaksa ona bir diyeceğimiz yok.”

REKLAM ALANI

“İKTİDAR AKLINI BAŞINA ALMALI”
“Yoksa iktidarın değerli vekillerinin gayretleri çöpe gider. Biz biliyoruz ki onlar depremle ilgili çalışmalarda elden gelen tüm gayreti göstermekteler. Ama bir gerçek daha var ki Hatay depremin olumsuz şartlarını hala üzerinden atamadı. Evet Hatay şantiye gibi oldu. Ama demirle, çimentoyla Hatay kalkınmaz. Hatay ekonomik desteklerler kalkınır. Göç işte o zaman tersine döner. Yüzler o zaman güler. AK Parti hükümeti bunu tekrar düşünmeli ve bırakın 6 ay 1 sene uzatmayı 5 seneye bağlayıp konuyu kapatmalıdır. İYİ Parti olarak konunun yakın takipçisi olacağız.” 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.