HATAYSPOR TAT VERMEDİ

HATAYSPOR TAT VERMEDİ

Trendyol Süper Ligin 7. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kalan Hatayspor ligde oynadığı 7. maçından 5. kez beraberlikle ayrıldı.
A.Hatayspor, Sivasspor karşısında sahaya kalede Erce, savunmada Kilama, Burak, Kerim, Ghoulam, orta alanda Aburjania, Matondo, Bashiru, kanatlarda Varlos, Rivas, forvette ise Lamkel Ze 11’i ile çıktı. 15’te Sivasspor yüklendi. Erce Kardeşler çıkarak kontrol etti. 16’da Barrow ile yüklenen Sivaspor atağını Kilama kesti ve topu uzaklaştırdı. 19’da Aburjania’nın uzun pasında Ghoulam içeriye ortaladı. Lamkel’den önce defans uzaklaştırdı. 22’de Hatayspor kornerinde Ghoulam içeriye ortaladı. Sivas defansının ters kafa vuruşu az farkla diğer taraftan kornere çıktı. 34’te Lamkel’in pasında hareketlenen Rivas çalımlarla ilerleyip pasını Kerim’e aktardı. Kerim’in ortasını defans uzaklaştırdı. 38’de Sivasspor tehlikeli geldi. Barrow’un derin pasında Harisis’in şutunda defans araya girerek golü önledi. 40’ta Sivasspor kornerinde Emre ceza sahası dışında topu Barrow ile buluşturdu. Barrow’un şutunu direk dibinde Erce son anda kurtardı. 42’de Bashiru sağ kanatta defanstan şık bir çalımla sıyrıldı, ayağının dışıyla vuruşunda top çaprazdan auta çıktı. 45’te Sivasspor’da Emrah Başsan ortaladı. Caner’in kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.
İKİNCİ YARIDA DA GOL SESİ ÇIKMADI
55’te Kerim Sivasspor ceza sahasına ortaladı. Uğur Çiftçi’nin eline çarpan pozisyon bir süre VAR’da incelendi. Ardından devam kararı verildi. 70’te Sivasspor atağında Barrow’un ortasında Saiz’in vuruşu defanstan sekerek uzaklaştı. 71’de Lamkel Ze ortaladı, kaleci elinden kaçırdı, Aburjania önünde kalan topu pas verdi, ama defans topu uzaklaştırdı. Aynı dakika içinde Njie’nin vuruşunda top az farkla auta çıktı ve Sivasspor gol fırsatından yararlanamadı. 75’te Hatayspor direğe takıldı. Rivas uzak pası kontrol etti ve sert şut gönderdi. Rivas’ın şutu direkten geri gelerek oyun alanına döndü. 84’te Hatayspor’da Ömer Faruk ceza sahası dışından kaleyi denedi. Yerden gelen topu Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural kontrol etti. 90’da Sivaspor’da Koita yüklendi. Ceza sahası dışından şutunu Erce kontrol etti. 90+1’de Njie içeriye çevirdi. Barrow’un pasında Saiz’in vuruşu az farkla direğin dibinden auta çıktı.
İki takımın da isteksiz oyunu ile mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Hatayspor elde ettiği 1 puanla puanını 11’e yükseltti.
SIRADAKİ MAÇ KONYASPOR
Hatayspor, bu karşılaşmanın ardından önümüzdeki hafta Mersin’de Konyaspor’u ağırlayacak. Mücadele 8 Ekim Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Haber: Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.