MÜDÜR BAL’DAN AHDE VEFA

MÜDÜR BAL’DAN AHDE VEFA

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, yıllarını SGK kurumuna veren ve emekli olma hakkı kazanan Yayladağı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür vekili iken emekliye ayrılan Şube Müdürümüz Murat Kokusever’e ahde vefa gösterdi.

Emektar müdür Kokusever’i hizmetlerinden dolayı tebrik ederek plaketle onurlandıran Müdür Bal, kendisine emeklilik hayatında sağlık ve afiyet diledi. Müdür Bal, ayrıca İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla Merkez Müdürlükleri istişare toplantısını da gerçekleştirdi.

TESCİL VE TAHSİS SÜREÇLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Hamit Bal’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile ilgili kurumdan yapılan açıklamada; “Merkez Müdürlükleri istişare toplantımızı, İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla 6 Mart 2024 tarihinde İl Müdürlüğümüz toplatıldı salonunda gerçekleştirdik. Toplantıda tescil ve hizmet bildirimi, tahsis sürecinde devam eden işlemler ile icra ve denetim işlemleri konularında kapsamlı bir değerlendirme yaptık. Toplantıda ayrıca; Yayladağı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür vekili iken emekliye ayrılan Şube Müdürümüz Murat Kokusever’e uzun yıllar boyunca gayret ve özveri içinde çalışarak Kurumumuzun hedeflerine alın teri ve emeği ile katkı sağlamış olan değerli çalışma arkadaşımıza bir kez daha teşekkür eder, emekli hayatını sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmesini dileyerek plaket takdiminde bulunduk” denildi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.