EFSANE BAŞKAN KALDIĞI YERDEN DEVAM

EFSANE BAŞKAN KALDIĞI YERDEN DEVAM

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Başkanlığı görevine yeniden başladı.

CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapması nedeniyle istifa ettiği görevine üyelerin yoğun baskısı sonucunda yeniden başlayan Çinçin, ATSO’yu her geçen gün daha da ileriye taşımak adına çalışmalarını sürdürecek.

HATAY TİCARET DÜNYASININ KALBİNDE YENİDEN ÇİNÇİN

Hatay’ın ticaret dünyasının kalbi niteliği taşıyan ATSO Başkanlığı yaptığı son dönemde İSVEÇ hükümeti ile anlaşma yapabilecek başarıyı elde eden Çinçin, önümüzdeki dönemde de kent iş dünyasına yeni ayrıcalıklar ve kolaylıklar sağlamak adına ulusal ve uluslararası arenada yoğun girişimlerini sürdürecek.

İŞ DÜNYASI ÇİNÇİN’İN YENİDEN BAŞLAMASINDAN ÇOK MEMNUN

Girdiği her seçimi ezici çoğunlukla kazanan Başkan Çinçin’in yeniden ATSO Başkanı olarak görevine devam edecek olmasından dolayı çok memnun olan iş dünyasının önde gelen isimleri, Çinçin’in bu görev için biçilmiş kaftan olduğunu belirterek Çinçin’e yeniden hoş geldin mesajı ilettiler.

Çinçin, ATSO Başkanı olarak Hatay’ın iş insanlarına değer katacak çalışmalara imza atmaya devam edecek. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.