MÜDÜR GÜLİSTAN’DAN OKULLARA ZİYARET

MÜDÜR GÜLİSTAN’DAN OKULLARA ZİYARET

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Harbiye Kazım Karabekir İlkokulu/Ortaokulu, Harbiye Selman Nasır Eskiocak İlkokulu ve Selman Nasır Eskiocak Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Ziyaret esnasında Okul Müdürlerinden okulların genel durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler alan Müdür Gülistan, Defne’de eğitimin sorunsuz şekilde ilerlemesi için her türlü tedbirin alındığını, her ihtiyaçta okulların yanlarında olduklarını belirtti. Öğrencilerle de sohbet eden Gülistan, dersleri ve işleyişler hakkında da öğrencilerden bilgi aldı. Gülistan, incelemelerini tamamlamasının ardından okul idarecilerine öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dileyerek okullardan ayrıldı.

DEFNE’MİZDE SORUNSUZ BİR EĞİTİM DÖNEMİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Defne’nin depremde ağır hasar almasından dolayı eğitimin oldukça hassas bir konumda bulunduğunu belirten Gülistan; “Depremin yaralarını Defne’mizde eğitim ile sarmaya devam ediyoruz. Eğitim olmazsa olmazımızdır. Bakanlığımızın da Hatay’a bu anlamda tam destek olduğunu söylemek istiyorum. Bizler de eğitim camiasından gelen her talebi dinliyor, eksiklerin kısa sürede giderilerek öğrencilerimizin derslerinin aksamaması için gayret ediyoruz. Hepimiz için güzel sonuçlanan bir eğitim dönemi olmasını temenni ediyor, eğitimcilerimize ve öğrencilerimize iyi dersler diliyorum” dedi. Okul yöneticileri ve öğrenciler, ilgi alakalarından dolayı Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’a teşekkürlerini ilettiler.

Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.