MÜDÜR İMREK KURUM AMİRLERİYLE İSTİŞARELERDE BULUNDU

MÜDÜR İMREK KURUM AMİRLERİYLE İSTİŞARELERDE BULUNDU

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, piyasa denetimlerinin süreçlerinin denetlenmesi süreçlerinin yönetilmesi amacıyla kurum amirleriyle bir araya geldi. Perakende ticaretin düzenlenmesi ile tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi kapsamında halihazırda gerçekleştirmekte olduğumuz Haksız fiyat artışı, KDV indirimi ve fiyat etiketi denetimlerinde; birlik ve koordinasyonun sağlanabilmesi, denetimlerin ilimiz genelinde daha hızlı ve etkin gerçekleştirilebilmesi için Belediye zabıta amirleri ve hal müdürleriyle bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İMREK: DENETİMLERDE AMAÇ TÜKETİCİNİN KORUNMASI

Denetimlerin amacının tüketicilerin korunması olduğunun altını çizen İmrek, denetimlerde uyulması gereken kurallar ve uygulanacak kurallarla ilgili zabıta amirlerine hatırlatmalarda bulundu. Vatandaşların fahiş fiyatlardan ve fiyat kandırmacalarından korunmasını isteyen İmrek, toplantıya katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.