TUTAR VE BAYRAKDAR’DAN MÜSEVİTOĞLU’NA ZİYARET

TUTAR VE BAYRAKDAR’DAN MÜSEVİTOĞLU’NA ZİYARET

Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, Bayındır-Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hüseyin Tutar ile birlikte Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette gündeme yönelik konular üzerinde istişarelerde bulunuldu. Tutar, ziyarette vergi ve yapılandırma ile ilgili sorularına yanıt bulurken, Müsevitoğlu da misafirlerine merak ettikleri konularla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

TUTAR: MÜSEVİTOĞLU, HATAY İÇİN BİR ŞANS

Bayındır-Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hüseyin Tutar, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’nun Hatay için bir şans olduğunu belirtti. Burada olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Tutar, değerli başkanımız İsmail Bayrakdar ile çok verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Sayın Vergi Dairesi Başkanımız Cemil Müsevitoğlu çok birikimli birisi. Kendisi Hatay için şans. Kendisinin bilgilerinden faydalandık. Misafirperverliği için çok teşekkür ederim” dedi. Müsevitoğlu da misafirlerine ziyaretleri için teşekkür etti. Hatıra fotoğrafı çekimiyle ziyaret sona erdi. Haber:Fadimne ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.