Müdürler kamu hizmetlerini değerlendirdi

Kaymakam Yönden, toplantıda kamu hizmetlerinin sunumunda uyulacak esas ve usulleri de anımsattı.

Müdürler kamu hizmetlerini değerlendirdi

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında yapılan toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, diğer kamu kurumlarının müdürleri ve muhtarlar da katıldı.
Kaymakam Yönden´in, kamu hizmetlerinin sunumuna yönelik genel durum değerlendirmesi sonrası, yapmasını takiben İskenderun nüfusunun güncellemesi hususunda yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunduğu İTSO´daki toplantıda müdürler ve muhtarlar görüş ve önerilerini aktardı. Kamu kurumlarının bir hizmet alanı olduğunu anımsatan kaymakam Yönden, toplantıda kamu hizmetlerinin sunumunda uyulacak esas ve usulleri de anımsattı. Aynı yere ve toplantının ardından düzenlenen farklı bir toplantıda ise AKSA Çukurova Doğalgaz Dağıtım firması tarafından hazırlanan faaliyet analizi ve fizibilite konusunda istişarede bulunuldu. AKSA Çukurova Doğalgaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Önder Akyol tarafından yapılan sunumda, doğalgaz dönüşüm faaliyetine ilişkin veriler paylaşıldı, faaliyet analizi ve fizibilite değerlendirmesi de yapıldı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.