MUHTARLAR KAN BAĞIŞLADI

MUHTARLAR KAN BAĞIŞLADI

“Her damla kan kurtarılan bir candır “ sloganı ile Türk Kızılayı Hatay Şubesinin organizasyonunda her gün 18:00 -24:00  saatleri arasında düzenlenen kan bağışı etkinliğine muhtarlar yaptıkları kan bağışı ile destek oldular.

Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü önderliğinde çok sayıda muhtar ile Hatay Memur Sen Başkan Vekili ve Bayındır Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hüseyin Tutar’ın   katıldığı etkinlikte Kızılay’a ciddi miktarda kan bağışı desteği verildi.

Her gün birbirinden  değerli kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını Vali Ürgen Alanındaki Kızılay kan toplama merkezinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Türk Kızılayı Hatay Şubesi  Başkanı Kudret Özbakış, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü önderliğinde bir çok muhtarın kan bağışları ile Kızılay’ın kan stoklarına ciddi bir destek olduğunu vurgulayarak herkesi kan bağışına destek vermeye davet etti. Özbakış ayrıca desteklerinden dolayı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ve muhtarlara şükranlarını sundu.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.