YANGININ KAHRAMANLARI NÖBETTE!

YANGININ KAHRAMANLARI NÖBETTE!

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, iki gündür devam eden yangını söndürme çalışmalarında kritik rol oynuyor. Soğukoluk’ta henüz kontrol altına alınamayan yangın dolayısıyla gece boyunca bölgeden biran olsun ayrılmayan, tüm ihtiyaçların planlanması, düzenlenmesi ve koordinenin sağlanmasında yeralan bu üç isim arasında Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün çabası ayrıca dikkat çekti.

Yangının çıktığı ilk andan itibaren eline tırmığı alarak ekiplerin söndürme çalışmalarına destek olan, farklı noktalarda beliren yangın için oradan oraya koşturan, adeta gecesini gündüzüne katarak yangına karşı mücadele veren Başkan Gül, yangını söndürmek için tüm ekiplerin seferberlik ortamındaki çalışmalarına, canı pahasına mücadelesini de ekledi.

Belen’deki orman yangınına havadan ve karadan etkin müdahale 7 uçak, 12 helikopter, 58 arazöz, 7 iş makinası ve 320 personel ile devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.