ALTINÖZÜ’NDE KONTEYNERLERİN EKSİKLERİ BİTMİYOR

ALTINÖZÜ’NDE KONTEYNERLERİN EKSİKLERİ BİTMİYOR

Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan, ilçede kurulan ve yüzlerce vatandaşın yaşamını sürdürdüğü konteyner kentlerin eksiklerinin bir türlü tamamlanamamasının depremzedeleri mağdur ettiğini belirtti.

İlçede kurulan tüm konteyner kentleri gezerek depremzedelerin sorunlarını dinlediğini, buradan elde edilecek raporun genel merkeze aktarılarak depremzedelerin sorunlarının TBMM gündemine taşınacağını kaydeden Başkan Şan, söz verilmesine rağmen tamamlanmayan eksikler yüzünden depremzedelerin çilesinin her geçen gün katlandığını ifade etti. Depremzede vatandaşların kendisine ilettiği başlıca sorunun konteyner kentle içerisinde ibadet edecekleri bir mescidin yer almaması olduğunu belirten Şan, bu durumun vatandaşların ibadetlerini sağlıklı şekilde yapmasına engel olduğunu kaydetti. Yakın zamanda yağan yağışların Antakya’daki konteyner kentler için felakete yol açtığını belirten Başkan Şan, Antakya’da çözümün yurtlar ile sağlandığını, ancak Altınözü için aynı sorunun yaşanması durumunda yurt olmadığı için felaketle sonuçlanacağını ifadelerine ekledi.

ALTINÖZÜ’NDE KONTEYNER KENTLER SORUN YUMAĞI

Depremzedeleri bizzat ziyaret eden, bunun yanı sıra ilçe başkanlığında da sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Başkan Şan, tüm sorunları not ettiğini belirtti. Hatay’ın diğer ilçeleriyle kıyaslandığında Altınözü’ndeki konteyner kentlerin sorunlarının daha büyük olduğunu belirten Şan; “İlçemizde kurulumu yapılan konteyner kentlerde eksik olan çok fazla nokta tespit ettik. Genel merkezimize iletmek üzere notunu aldığımız sorunları bir kez de kamuoyuna duyurmak ve sorunlara ivedilikle çözüm bulunmasını sağlamayı kendimize görev addediyoruz. İlk olarak depremzedelerimizin ibadet ihtiyacı için konteyner kentlerde bir mekanın oluşturulmaması en fazla aldığımız şikayettir. Bu durum vatandaşlarımızın ibadet etmelerini zorlaştırmaktadır. Geçtiğimiz günlerde yaşanan yağışlarda konteyner kentlerde su sızdırmaları olmuş, bunun üzerine diğer ilçelerde konteyner kentlere çeşitli aparatlar takılarak su sızdırmalarının önüne geçilmeye çalışılmışsa da ilçemizde bu tür bir çalışmanın yapılmadığı görülmüştür” ifadelerini kullandı.

ALTINÖZÜLÜ’NE İKİNCİ SINIF İLÇE MUAMELESİ YAPTIRMAYACAĞIZ

Hatay’ın diğer ilçelerinde acil olarak çözülen sorunların Altınözü’nde geç kalındığı için her geçen gün büyüdüğünü ve içinden çıkılamaz hal aldığını kaydeden Şan, Altınözü’ne hiç kimsenin ikinci sınıf ilçe muamelesi yapmasına izin vermeyeceklerini belirtti. Altınözü’nün haklarını her platformda savunacağını belirten Başkan Şan, Altınözü’nde sorunların bekçisinin ve çözümünün teminatının Saadet Partisi olduğunu da sözlerine ekledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.