MULLAOĞLU; EN BÜYÜK GÜÇ HALKTIR

MULLAOĞLU; EN BÜYÜK GÜÇ HALKTIR

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Millletvekili Adayı Servet Mullaoğlu, halkın en büyük güç olduğunu belirterek 14 Mayıs’ta halk iradesinin sandığa yansıyacağına inandığını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mutafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Milletin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten Mullaoğlu, yaptığı ziyaretlerde halkın artık iktidarı CHP’ye teslim ederek hak ettikleri hayatı yaşamaya başlayacaklarını belirtti.

Mullaoğlu seçim çalışmalarına bayramda da Kırıkhan’da devam etti. Çadır kentlerdeki vatandaşları ziyaret eden Mullaoğlu, Deprem sonrası yaşanan sorunları vatandaşlardan dinledi. Mullaoğlu, “Eksikliklerin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

“İKTİDARIN AREFESİNDEYİZ”

CHP iktidarı için günlerdir uykusuz şekilde mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Mullaoğlu;”Cumhuriyet Halk partisi iktidarının arifesindeyiz. Türk halkı için dini bayramlar çok önemli ama bakın milli bayramlar da çok önemli.

Bizim halkımız dini ve milli bayramları içinde özdeşleştirmiş bir halk. Yıllardır ne yazık ki milli bayramlarımızı yaşayamıyoruz. 15 Mayıs’tan sonra hep beraber yaşayacağız. 1923’te bu ülkenin kurucu iradesi nasıl ki dini ve milli bayramları Türk halkıyla özümsemiş ise hep beraber özümseyeceğiz.

Bizim çocuklarımız ülke dışına kaçarken kim önleyecek bu kaçışı, tabii ki Cumhuriyet Halk Partililer önleyecek. Bizim belediye başkanlarımız önleyecek, bizim milletvekillerimiz önleyecek. Bizim üyelerimiz sizler önleyeceksiniz. Biz hep beraber sokağa çıkacağız.

Biz önce kendimize inanacağız, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına inanacağız. Hepimize şunu söylemişlerdir; ‘bütün Cumhuriyet Halk partililer senin gibi olsa biz CHP’ye oy veririz demişlerdir’.

Bütün Cumhuriyet Halk partililer bizim gibi bütün Cumhuriyet Halk partililerin sokakta ayrıcalığı var, sokakta saygınlığı var. Bugün 80 yaşındaki Mehmet Yaşar’ın, 80 yaşındaki Yılmaz Kavuşturucu’nun iktidar özlemi var. Bunu yılmadan sokakta çalışarak hep beraber sağlayacağız bunu yapacak güç hepimizde var” ifadelerini kullandı.

Hatay’ın 15 ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Mulllaoğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Milllet İttifakı’nın iktidarında Hatay halkının hak ettiği hizmetleri alacağını, Hatay’ın hakkını kimseye yedirmeyeceklerini, hep birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyeceklerini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.