LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA FOTOĞRAF SERGİSİ

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA FOTOĞRAF SERGİSİ

Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Can Sautoğlu’nun lösemili çocuklar yararına düzenleyeceği “Hayata Dokunmak”  adlı karma fotoğraf sergisi 31 Mart Perşembe günü Ortodoks Kilisesi bahçesinde gerçekleşecek.

Sautoğlu’nun bugüne kadar çekmiş olduğu birbirinden güzel kareler arasından seçilen fotoğraflardan oluşan karma sergiden elde edilecek tüm gelir lösemili çocuklar yararına değerlendirilecek.Sanatçının daha önceki sergilerinde olduğu gibi “Hayata Dokunmak”  adlı fotoğraf sergisinin de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Yine bir fotoğraf sergisi ile sanatseverlerin karşısında olmaktan son derece mutluluk duyacağını ifade eden Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Can Sautoğlu ; “Hayata Dokunmak”   adını verdiği sergisinde Lösemili çocukların hayatına biraz olsun dokunmak onlara umut olmak adına sergiyi düzenlemenin haklı gururunu yaşadığının altını çizerek herkesi bu anlamlı sergiye davet etti.Sautoğlu ayrıca desteklerinden dolayı Kışlasaray Lions Kulübüne de teşekkür etti. “Hayata Dokunmak”   sergisi 31 Mart Perşembe günü Ortodoks Kilisesi bahçesinde saat :12 00 ile 19 00 saatleri arasında gezilebilecek. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.