MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL YAYLADAĞI’NDAN HATAY’A SESLENDİ

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL YAYLADAĞI’NDAN HATAY’A SESLENDİ

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Yayladağı’ndan Hatay’a seslendi. Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Yeşildal’ın öncülüğündeki toplantıya Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen, ilçe teşkilatı, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Yayladağı’ndan Hatay’a seslenen Yeşildal, “Yayladağı Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın, İlçe Başkanımız Doğan Gürlen ve teşkilatımız ile birlikte, yerel yönetimlerimizin mihenk taşları olan mahalle muhtarlarımız, mahalle Başkanlarımız ve kanaat önderlerimiz ile bir araya geldik. İlçemizin ihtiyaçlarını, yapılan ve yapılacak olan hizmetleri istişare ettik. Asrın felaketi depremlerden etkilenen şehrimizi birlikte ayağa kaldırıp yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. Milletvekili Yeşildal, katılımcılara teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.