MULLAOĞLU: GAZETECİLER DEMOKRASİ OLDUĞUNDA KUTLAMA YAPACAK

MULLAOĞLU: GAZETECİLER DEMOKRASİ OLDUĞUNDA KUTLAMA YAPACAK

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabında bir açıklama yayınlayarak özgür ve tarafsız haberciliğin önemine dikkat çekti.

Mullaoğlu, mesajında gazetecilerin bayramlarını ancak tam demokrasilerin olduğu ülkelerde kutlayabileceklerini vurguladı. Özgür ve tarafsız haberciliğin değerine değinen Mullaoğlu, Basın Bayramı’nın aynı zamanda basın özgürlüğü için verilen mücadelenin de bir parçası olduğunu belirtti.

Servet Mullaoğlu’nun mesajında şu ifadelere yer verildi:

REKLAM ALANI

“Gazeteciler bayramlarını ancak tam demokrasilerin olduğu ülkelerde kutlayabilir. Bu gün ne yazık ki özgür ve tarafsız haberciliğin ne denli önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Basın Bayramı aynı zamanda Basın Özgürlüğü ile mücadele günüdür. Toplumu bilgilendirmek, aydınlatmak ve gerçeklerin peşinde koşmak için gece gündüz demeden çalışan tüm gazeteci arkadaşların gazeteciler ve basın bayramı kutlu olsun.”

Mullaoğlu, mesajında gazetecilerin toplumu bilgilendirmek, aydınlatmak ve gerçeklerin peşinde koşmak için büyük bir özveriyle çalıştıklarını vurgularken, tüm gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.