MULLAOĞLU: MÜCBİR SEBEP HALİNİN DEVAM ETTİRİLMESİ ZORUNLUDUR

MULLAOĞLU: MÜCBİR SEBEP HALİNİN DEVAM ETTİRİLMESİ ZORUNLUDUR

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, mücbir sebep halinin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi. Mullaoğlu: “Demografik tehditle karşı karşıya olan Hatay ilimiz başta olmak üzere, deprem bölgesi yeniden ayağa kaldırılana kadar mücbir sebep halinin devam ettirilmesi zorunludur.” dedi.

DAĞ GİBİ VATANDAŞLARIMIZIN ÖNÜNE ÇIKACAK

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Hazine ve Maliye Bakanlığı en son mücbir sebep halinin Hatay ilimizle birlikte bazı deprem bölgelerinde 30 Nisan 2024’e kadar uzatılmasını kararlaştırmıştı. Bu tarihte sona eren “mücbir sebep halinin” uzatılmaması durumunda, ertelenen vergi ve diğer borçlar 30 Nisan sonrasında dağ gibi vatandaşlarımızın önüne çıkacaktır. Depremzede olan esnaflarımızın bunu karşılayacak güçleri yoktur. Demografik tehditle karşı karşıya olan Hatay ilimiz başta olmak üzere, deprem bölgesi yeniden ayağa kaldırılana kadar mücbir sebep halinin devam ettirilmesi zorunludur.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.