MUSTAFA ALKAYA’DAN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Ak Parti Antakya Gençlik Kolları Olarak Çanakkale Zaferinin 104. Yılı Münasebetiyle Şehitlerimizi Yâd Etme Adına Düzenlenen Programa AK Parti Antakya Gençlik Kolları teşkilatı damga vurdu.

MUSTAFA ALKAYA’DAN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Ak Parti Antakya Gençlik Kolları Olarak Çanakkale Zaferinin 104. Yılı Münasebetiyle Şehitlerimizi Yâd Etme Adına Düzenlenen Programa  AK Parti Antakya Gençlik Kolları teşkilatı damga vurdu. AK Parti Antakya İlçe İlçe gençlik kolları Başkanı Mustafa Alkaya’nın organizatörlüğünde gerçekleşen etkinliği AK Parti teşkilatı tam kadro olarak katıldı

.Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Hatay İl Başkan vekili Mehmet Ali Yanmaz, Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya ilçe Başkanı Emrullah gülen, AK Parti Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Sara Gök, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt, TÜGVA Hatay İl Başkanı Ömer Bilgin, Belediye Meclis üyesi adayları, partililer ve vatandaşların katılım gösterdiği “YAD ETME” programına ilgi yoğun oldu.

104 YILLIK KUTLU ZAFER

REKLAM ALANI

Çanakkale Zaferi’nin tüm Müslüman âlemi için bir kırılma noktası olduğunu söyleyen AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Alkaya konuşmasının devamında “bugün bu kutlu zaferin 104.yılını yad ediyoruz. Burada düzenlenecek olan oratoryo ve gösteriler ile 104 yıl önce yaşanan o günü yeniden anmaya çalışıyoruz. Türk Milleti olarak Çanakkale ruhunun, 15 Temmuz’da da sürdüğünü ve ilelebet süreceğini bildirmek istiyorum” dedi.Konuşmaların ardından AK Parti Antakya İlçe Teşkilatının çeşitli gösterileri vatandaşlara ve katılımcılara duygu dolu anlar da yaşatıldı.

AK Parti teşkilatı bu organizasyonla birlikte 104 yıllık kutlu zaferi yad ederken, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Alkaya’dan bu organizasyonundan alnının akıyla çıkmasını bildi.

HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.