15 TEMMUZ RUHUNU 31 MART’A YANSITACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik Hatay’ın ilk kadın milletvekili

15 TEMMUZ RUHUNU 31 MART’A YANSITACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik Hatay’ın ilk kadın milletvekili olma grurunu taşıdığını Hatay halkının en iyi hizmetleri hak ettiğini her defasında dile getiren Çelik ,bizler Hatay Milletvekili olarak Hatay’ımız için Hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden gereken ne hizmet varsa yapmakla yükümlüyüz,her kesim vatandaşlarımızı kucaklayıp tüm sorunlarını yakından dinleyip yerinde inceleme fırsatı yaratmaya çalışıyoruz dedi. Önümüzde çok önemli bir seçim var 4,5 yıl hizmetten yoksun Hatay ilimiz ve Vatandaşlarımız var.31 martta yapılacak olan seçim çalışmalarına birlik,beraberlik ve kardeşlik hukuku içerisinde çalışıyoruz .
EKSİK OLAN NE VARSA YAPMAYA GELİYORUZ
Bu birlik ve beraberliğin sandıklara da yansıyacağını düşünüyor ve umut ediyoruz. Bizlerin hedefleri 2023,2053,ve 2071 dir bu birlik ve beraberlik olduğu sürece zaferler hep yakın olacaktır dedi.
Hatay’lı hemşehrilerimizin hizmetten yoksun kalmaması gerektiğini ifade eden Sabahat
Özgürsoy Çelik vatandaşlarımıza 4,5 yıl hizmet yapılmamış hizmet adı altında HBB başkanı Lütfü Savaş’ın tüm projelerinin aldatmaya yönelik olduğunu ve 4,5 yıl hizmet üretemeyen her defasında Hatay Büyükşehir Belediyesinden borçlanma yetkisi isteyen başkan Savaş’a hemşehrilerimizin gereken cevabı 31 mart seçimlerinde sandıkta vereceğini söyledi.
HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.