NÖBETİ SÜRDÜREN ARSLAN’A MİLLETVEKİLLERİNDEN DESTEK

NÖBETİ SÜRDÜREN ARSLAN’A MİLLETVEKİLLERİNDEN DESTEK

Karayolları Müdürlüğü tarafından, yol yapım gerekçesiyle Ballıöz zeytinlik alanında gerçekleştirilen ağaç kesimleri büyük tepki çekti. Zeytinliklerin korunması için günlerdir çadırında nöbet tutan Çiğdem Mutlu Arslan, bu direnişiyle çevre koruma mücadelesinde öncü olmaya devam ediyor.

Son günlerde nöbet alanında Arslan’ı ziyaret eden CHP milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara ve Servet Mullaoğlu, onun mücadelesine destek verdiklerini açıkladı. Ziyaret sırasında, milletvekilleri Arslan’a çevre koruma konusundaki kararlılığı ve direnişinin önemini vurgulayarak, destek sözü verdiler.

Çiğdem Arslan, kendisini yalnız bırakmayan CHP milletvekillerine teşekkürlerini iletti. Arslan, “Bu destek, hem moral kaynağımız oldu hem de mücadelemizin daha geniş bir destek bulmasını sağladı. Hep birlikte, zeytinliklerimizin korunmasına yönelik baskılara karşı durmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (AA)

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.