YAVUZYILMAZ,  BAŞKAN GİBİ ÇALIŞIYOR

YAVUZYILMAZ,  BAŞKAN GİBİ ÇALIŞIYOR

İYİ Parti’nin Kırıkhan’daki sembolü olan Erhan Yavuzyılmaz, çalışmalarını adeta başkan edasıyla sürdürüyor. İlçede gerçekleşen her programa katılan Yavuzyılmaz, işine, ailesine ve vatandaşlara da vakit ayırarak örnek bir profil çiziyor. Davet edildiği her programa katılarak ailelerin gönüllerinde taht kuran Yavuzyılmaz, örnek bir davranışa da imza attı.

SOKAKTAKİ ÇOCUKLARIN ERHAN ABİSİ

Kırıkhan’da her vatandaşa selam veren, her eli sıkan Yavuzyılmaz, mendil ve su satarak aile geçimine yardımcı olan çocuklarla olan anısını sosyal medya hesabından paylaştı. Okuyanların yüreklerini yumuşatan anısında Yavuzyılmaz şu ifadeleri kullandı; “Çevre yolunda su ve kağıt mendil satarak geçimlerini sağlayan Muhammet ile Abdo kardeşlerim aracımı durdurarak içine bıraktıkları eşyalar için tüm ısrarıma rağmen maalesef para almadılar. Seni biz çok seviyoruz diyen gönlü yüreği zengin kardeşlerime teşekkür ve sohbet etmek amacıyla bir şehir turu atalım dedik. Bahtları açık olsun inşallah.”Yavuzyılmaz’ın davranışı Kırıkhan halkından tam not alırken, iki çocuğun sevinçleri de fotoğrafa yansıdı.

GENÇLERİN SEVİNCİNE DE ORTAK OLDU

Yavuzyılmaz, ilçede yuvalarını kurmak üzere bir araya gelen gençlere destek olan Yavuzyılmaz, gençleri de yalnız bırakmıyor. Gençlerin mutluluğuna ortak olan Yavuzyılmaz, iyi dilek ve temennilerini de ilettiği gençlere bir ömür boyu mutluluklar dileklerini de iletiyor.Kırıkhan’ı adım adım gezen Yavuzyılmaz, Kırıkhanlıların gönlünde taht kurmaya da devam ediyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.