OTO PERİYODİK BAKIMDA BİR MARKA: BİLA ŞİRKETLER GRUBU BOSCH CAR SERVİCE

OTO PERİYODİK BAKIMDA BİR MARKA: BİLA ŞİRKETLER GRUBU BOSCH CAR SERVİCE

Oto servis sektörüne yön veren Bila Şirketler Grubu çatısı altındaki Bisaş Motorlu Araçlar, otomobil bakım onarım servis zincirini genişletmeye ve yenilemeye devam ediyor.

Auto King yetkili servis bayiliğini uzun yıllardır sürdüren Bila Şirketler Grubu, Bosch Car Service bayiliğini de alarak Hatay halkına ve çevre illere kesintisiz, deneyimli ekibi gelişmiş teknoloji desteği ile kaliteli hizmetini sürdürüyor.

Gelen talepleri karşılayabilmek için bu kararı aldıklarını belirten Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Burak Bila, tüm otomobil markalarının yanında özellikle üst segment araçların bakım ve onarım hizmetleri noktasında Bosch Car Service ile hizmet alanını genişlettiklerini söyledi.

REKLAM ALANI

Donanımlı altyapı ve profesyonel hizmet kalitesiyle Bosch Car Service olarak araç bakım ve onarım kalitesini en yükseğe taşımanın gururunu yaşayan Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Burak Bila, müşterilerinin memnuniyet dolu geri dönüşlerin kendileri açısından kıvanç kaynağı olduğunu belirtti.

Dünyanın en büyük bağımsız otomobil servis ağı arasında yer alan Bosch Car Service, Bosch mühendisliği ile geliştirilmiş arıza tespit cihazları ve servis ekipmanlarıyla aracınızın markası ne olursa olsun kusursuz hizmetiyle Bisaş Motorlu Araçlar Bosch Car yetkili servis Hatay bayii/ İskenderun- Antakya yolu üzeri 7. km / Belen’de.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.