REKTÖR EREN’DEN AFAD İL MÜDÜRÜ BAYINDIR’A ZİYARET

REKTÖR EREN’DEN AFAD İL MÜDÜRÜ BAYINDIR’A ZİYARET

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Hatay AFAD İl Müdürlüğü görevine atanan Tayfur Bayındır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, afet yönetimi, bölgesel krizlere hızlı müdahale ve üniversite ile AFAD arasındaki iş birliği konuları masaya yatırıldı. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, Tayfur Bayındır’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek, Hatay’ın doğal afetlere karşı dayanıklılığının artırılması konusunda AFAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu süreçte üniversite olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Rektör Eren, özellikle üniversitenin akademik birikiminin ve bilimsel araştırmalarının afet öncesi, sırası ve sonrasında nasıl katkı sunabileceği üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret, iki kurum arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projeler geliştirilmesi yönündeki iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.