MİNİK ÖĞRENCİLERDEN KIZILAY’A ZİYARET

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN KIZILAY’A ZİYARET

Kızılay, Geleceğin Kızılay Gönüllülerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Antakya İkizler Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay Antakya Şubesi’ne ve kan merkezine ziyarette bulundular. Kızılay’ın görevi ve çalışmalarını yerinde inceleyerek öğrenen çocuklara Kızılay görevlileri refakat etti. Hafta kapsamında gerek okullara giden, gerekse de öğrencileri merkezlerde ağırlayan Kızılay, geleceğin kızılay gönüllülerini ağırlamaya devam ediyor.

“KIZILAY’IN ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİLER”

Türk Kızılayı Antakya Şubesi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Antakya İkizler Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri merak ettikleri şeyleri de sorarak öğrendiler. Kızılay Antakya Şubesi’nden programla ilgili yapılan açıklamada; “29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türk Kızılay’ın 147. yaşını kutladık. Kızılay bir yardım kurumudur. Bugün de, Antakya İkizler Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve öğretmen arkadaşlar bizleri ziyaret ettiler. Yardım insancıl bir duygudur. İnsanları yücelten bir düşüncedir. Türk Kızılayı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır. Kızılay haftası kutlamaları kapsamında öncelikli olarak faaliyet alanlarımıza ilişkin yaptığımız çalışmalara ve ilkelerimize dair gençlerimizi bilgilendirmek amacıyla okullarda tanıtımlar yapılmakta, Türkiye genelinde şiir, kompozisyon vb. yarışmalar düzenlenmektedir. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Kızılay’ın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımın Kızılay Haftası’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.Antakya İkizler Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve eğitimcileri, kabullerinden ve nezaketlerinden dolayı tüm Kızılay çalışanlarına teşekkür ettiler. Yapılan konuşmaların ardından Kızılay şubesi yöneticileri ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.