Meşale Gazetesi

RIFAT SARI, MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

31 Mart seçimlerine günler kala Cumhur İttifakı Altınözü Belediye Başkan Adayı Rıfat Sarı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

RIFAT SARI, MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

31 Mart seçimlerine günler kala Cumhur İttifakı Altınözü Belediye Başkan Adayı Rıfat Sarı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Seçimi kazanmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Rıfat Sarı, mazbatasınızı almak için neredeyse gün sayıyor. Altınözün’de bir önce ki dönemde yaptığı başarılı hizmetler ile yeni dönemde de aday gösterilen Rıfat Sarı mahalle ziyaretleri kapsamında halkın sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Her gittiği yerde Altınözü için yeni projelerini anlatan sarı, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirerek sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşıyor.

MAHALLE ZİYARETLERİ

Cumhur İttifakı AK Parti Altınözü Adayı Rıfat Sarı sosyal medya paylaşımlarında halkın sevgi gösterisine teşekkür ederken mahalle ziyaretlerinden kareler paylaştı. Sarı paylaşımlarında, “İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık ve MHP İlçe Başkanımız Sayın Adem Türk ile birlikte Enek Mahallemuhtarımız Abdülkadir Altunoğulları ev sahipliğinde hemşehrilerimizle buluştuk.

AK Parti Altınözü İlçe Başkanlığı binamızda kıymetli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik, seçim çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Cumhur İttifakı’yla gönül birliğini 31 Mart’ta hep birlikte zafere taşıyacağız inşallah.Yaşlılarımız , örnek aldığımız güçlü tecrübeleriyle geleceğimizdir. Yaşlısına sahip çıkmayan, hürmet etmeyen bir toplumun geleceğinin güven içinde olması mümkün değildir.” 

MEMLEKET İŞİ GÖNÜL İŞİ
“Yaşamınızın her anını sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamanız dileğiyle. Rabbim sizleri korusun.

İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık ve MHP İlçe Başkanımız Sayın Adem Türk ile birlikte Kamberli Mahalle muhtarımız Şemsettin Orçin ev sahipliğinde değerli aile büyüklerimizle bir araya geldik, gönül belediyeciliği projelerimizi konuştuk. Cumhur İttifakı’ bir ‘gönül ittifakı’dır. ‘Memleket İşi Gönül İşi’dir.” Paylaşımlarını yaptı.

HABER: CANSU DİLEK 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.