MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN HATAYLI İÇİN HAREKETE GEÇTİ

MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN HATAYLI İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Suudi Arabistan’ın Cizan kentinde idam cezasına çarptırıldığı öne sürülen Defne Armutlu Mahallesi sakinlerinden Serkan Dağlı için ilk adımı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman attı.

Durumu öğrenmesiyle birlikte ilgili bakanlık ve yetkililerle görüşerek konu hakkında bilgi alan Milletvekili Yayman, Serkan Dağlı hakkında öne sürüldüğü gibi henüz bir idam kararının verilmediğini ve Cidde Başkonsolosluğu’nun davayı yakından takip ettiğini duyurdu.

“İDAM CEZASI YOKTUR”

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, “Durumu bakanlık düzeyinde takip ederek sayın bakanımızdan bilgi aldım. Recm cezasına çarptırıldığı öne sürülen vatandaşımız Serkan Dağlı’nın konusunu Cidde Başkonsolosluğumuz da takip ediyor. Serkan Dağlı ile ilgili verilmiş bir idam cezası yoktur. Takip etmeye devam edeceğiz. Vatandaşımızı kurtarabilmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.