SAADET PARTİSİ’NDEN ZIPLAYIP YENİ OLUŞUMA MI GİDİYOR?

YENİ OLUŞUMA GÖZ KIRPIYOR

SAADET PARTİSİ’NDEN ZIPLAYIP YENİ OLUŞUMA MI GİDİYOR?

31 Mart yerel seçimlerinde kendisini Altınözü Belediye Başkan adayı yapmak için ittifak ve partilerin arasında kapı kapı dolaşan ve nihayetinde Saadet Partisi’nin kendisinin elinden tutmasının ardından Saadet Partisi’nden Altınözü Belediye Başkan adayı olan Mehmet Yüksek’in seçim sonrasındaki tavırları büyük çelişkileri gündeme getirdi. Seçimin ardından Büyükşehir Bünyesinde mühendis olarak işe alınan ve Saadet Partisi Altınözü teşkilatını yalnız bırakan Yüksek’in şimdilerde ise kurulması beklenen iki partiden birine göz kırptığı temaslar kurduğu iddia ediliyor.

ÇEKİRGE MİSALİ

31 Mart 2019 seçimlerinde Mehmet Yüksek Cumhur İttifakı’ndan aday olmak için elinden geldiği çabayı harcamasına rağmen kabul görmemiş, daha sonra İYİ Parti’ye gitmiş, sonunda Saadet Partisi’nin kendisine kapılarını açmasıyla aday olmuştu.
Seçim döneminde ilçe teşkilatı tarafından destek görmediği iddia edilen Yüksek’in çekirge misali zıplaması sonrasında Büyükşehir bünyesinde işe başlamıştı. Seçim sürecinden sonra Saadet Partisi’nin ilçe teşkilatının yeniden oluşturma sözü veren ve son 6 ayda ilçe teşkilatı için herhangi bir çalışma yapmayan Yüksek’in Saadet Partisi’ni çoktan yolda bıraktığı konuşulurken, yeni partilerle flört ettiği de konuşuluyor.
İlçe teşkilatında henüz yeni yönetimin olmaması da tepkilere yol açarken daha önce yayınladığımız “Saadet Hülleci Oldu” başlıklı haberde doğrulanmış oldu.

YENİ OLUŞUMA GÖZ KIRPIYOR

Parti parti gezerek kendisine siyasi arenada yer bulmaya çalışan Yüksek’in yeni oluşumlarla temas halinde olması, hem saadet partilileri hem de kendisini destekleyen vatandaşları da kızdırdı. Tamamen kendi cebini düşünen Mehmet Yüksek’in önümüzdeki günlerde hangi partiye zıplayacağı merakla bekleniliyor. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.