HATAY “KOKU”YOR

HATAY “KOKU”YOR

Hatay’da altyapı ve üstyapı yetersizliği tüm ilçelerde kendini belli ediyor.

Yeterli hizmetin gelmediği ilçeler çöp dağına dönüşürken, birkaç ilçe hariç geri kalan ilçelerde temel hizmetler dahi yerine getirilemiyor.

İYİ ÖRNEK YAYLADAĞI BELEDİYESİ

Yayladağı’nın genç ve başarılı belediye başkanı Mehmet Yalçın öncülüğünde ilçe son dönemde hızlı bir atılım sürecine girdi. İlçeye üstyapı yatırımlarının ardı arkası kesilmezken, Başkan Yalçın, ilçenin zenginliklerini Çilek Festivali ile süsledi. Yerli ve yabancı binlerce vatandaşın katıldığı programlar Yayladağı’nın değişimini gözler önüne serdi. Haftanın neredeyse yarısını başkentte hizmet peşinde koşturarak geçiren Başkan Yalçın, ilçesini ışıldatırken, diğer belediyelere de örnek olmayı başardı.

KÖTÜ ÖRNEK DÖRTYOL-ARSUZ-REYHANLI BELEDİYELERİ

Yayladağı Belediyesi’nin aksine diğer belediyeler, haftanın yarısını makamlarından dışarıya çıkmayarak boşa harcıyor, gerek Cumhur İttifakı, gerekse de Millet İttifakına mensup ilçe belediyeleri, ilçeye vekiller ve kamu aracılığıyla kazandırılan hizmetler dışında hiçbir hizmeti kazandıramıyor. Başkanların adeta makam odalarında sinek avladığı ilçe belediyeleri temel hizmetlerde dahi aksama yaşarken, mahallelerde çöp dağları oluşuyor, nehirler pis kokudan , yolları ise çukurdan geçilmiyor.

Biz Hatay Meş’ale Gazetesi olarak, Hatay’ın 15 ilçesinin de eşit hizmet almasını, tüm vatandaşların ayrım yapılmaksızın en kaliteli hizmetlere ulaşması için basın olarak üzerimize düşeni yapıyor, eleştirilerimizi de kimseyi kırmadan yaparak, ilçe belediye başkanlarımıza eksiklerini göstermeye çalışıyoruz. Halka doğruları gösterme yolunda üzerimize düşen görevi de hiç kimseden menfaat beklemeden yapmaya devam edeceğiz. Haber:Kazım ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.