SAĞLIK-SEN HATAY TEŞKİLATI SORUNLARI GÖRÜŞTÜ

SAĞLIK-SEN HATAY TEŞKİLATI SORUNLARI GÖRÜŞTÜ

Sağlık-Sen Hatay İl Teşkilatı, başarılı ve çalışkan Başkanı Mustafa Tekgüzel öncülüğünde bir araya gelerek sorunları ve çözüm yollarını görüştü.

Hatay şube merkezinde il, ilçe temsilcileri ve komisyon üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda sahadaki sağlık çalışanlarının karşılaştığı sorunlar tek tek anlatılarak çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunuldu.

TEKGÜZEL: “YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR”

Sağlık çalışanlarının hak ettiklerini alması için hem masada hem sahada mücadele ettiklerini belirten Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel, yapılan siyasi ve bürokratik görüşmelerle mücadeleyi güçlendirdiklerini söyledi. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için önemli kazanımların altına imza attıklarını dile getiren Tekgüzel, kazanımların sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yüzünü güldürdüğünü kaydetti. Tekgüzel; “Sağlık- Sen; emek, mücadele ve kazanım demektir. Elde ettiğimiz kazanımlarla, Sağlık-Sen’in kazanımların adresi olduğunu bir defa daha göstermiş olduk. Buna rağmen yapacak daha çok işimiz var. Bir olarak, omuz omuza vererek daha nice kazanımlara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Emek veren, ter akıtan, sağlık sistemini güçlendiren sağlık emekçileri döner sermaye sisteminin altında eziliyor. Sağlık çalışanlarını mağdur eden bu sistem yerine hakkaniyetli bir sistemin hayata geçirilmesi elzemdir. Sistemin muhakkak değiştirilmesi gerekiyor. Bu konudaki mücadelemizi hiç ara vermeden sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen’in büyük bir teşkilat olduğunu dile getiren Tekgüzel, gerçekleşen toplantıya katılan tüm temsilcilere teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.